2011. augusztus 27., szombat

Strandolás a Fényesen

Az idén összesen 2 alkalommal mentem ki a Fényesre, Gáborommal pedig 5 éve voltunk kettesben kint utoljára.
Megyünk a strandra...

...ekkor még vidáman.

 Abban egyeztünk meg, hogy a most csütörtöki volt az utolsó, inkább elmegyünk majd Komáromba, Tatabányára vagy Oroszlányba. 

Iszonyat tömeg volt, egy medencével, amely sárgás-zöldes színben "pompázott" :(. Nem csak mi voltunk kényesek, mások is úgy nyilatkoztak az ismerősök közül, hogy ez "fújos" és mindenképpen ajánlott a kifelé jövet is a zuhany alá állni. Na igen... talán tisztább maradna a víz, ha ezt mindenki befele menet is megejtené.

De mit sem változtat a tényen az, hogy nagyon szerettem volna úszni, de az ugráló, labdázó tömeg miatt ez ellehetetlenült. A Katonaiba lett  volna hely, de onnan a gusztus hiányzott, az Amorf meg hát gyerekeknek való. Napoztunk és egyszer belementünk hűsölni 5 percre. Még jó, hogy csak délutánra értünk ki, így csak 800 Ft-ot dobtunk ki. Annyira sajnálom, hogy ezt kell mondanom rá, de nagyon eljárt az idő a strand felett. Nagyon nem felel meg a 21. század strandnívójának... Legalább tisztességes öltöző lenne, ahol a szellő nem lebbenti el a függönyt, ahol van értékmegőrző láda, több medence közül lehetne választani (csak úszóknak is!).

A csúszda is magányosan kacsintgat azokra, akik felnéznek rá sóhajtva és visszamerengnek azokra az időkre, amikor még a medencéig állt a sor. A fű tele volt cigaretta csikkekkel :( - ez a látogatók hibája is, de az igénytelen strandra kevésbé fognak figyelni a vendégek is. Nincs rá keret, hogy felújítsák. Holott a városiaknak és a környékbelieknek lenne igényük egy megfizethető árú, igényes strandra.

A Kristály rég bezárt, a Fényes meg olyan, amilyennek fent leírtam... mit tehet a strandolni vágyó? Tényleg el fognak menni máshová az emberek. Még akkor is, ha itt laknak a közelben, 15 percnyire, mint én is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése