2012. április 15., vasárnap

Kirándultunk

Az első jó idők és még a nagy mezőgazdasági hajtás előtt (Gáborom növénytermesztési mérnök) elmentünk egyet kirándulni. Igazából egy tartós izom-ideg becsípődés miatti MRI-t kötöttünk össze meghitt városnézéssel. Nagyon szép város Veszprém! Nagyon jól éreztük magunkat. Az előző este sütött palacsinta a vár környékén még ízletesebbnek bizonyult. Az egyetlen gond a hatalmas szél volt... de azért sütött a Nap, ami a komfortérzetet erősen feltornázta :).
Várnál, a templomban éppen esküvő volt

Egy régi, fekete-fehér filmben látott póz egy olyan tárgynál, amiről sok gyerek ma már el sem hiszi, h létezett és valami viccet sejt az elbeszélés mögött. Hihetetlen, hogy nem tudják elképzelni, h volt élet a mobilkorszak előtt is. De még hihetetlenebb, h már mi sem nagyon tudjuk elképzelni nélküle a mindennapjainkat. Nem is emlékszem pl., h én mikor használtam utoljára telefonfülkés telefont...
Egyetlen közös kép aznapról
Végre élőben is láttam olyan tetőt, amin növény terem
Nagyon élhető város Veszprém, gyerek- és felnőtt paradicsom :)
Pompás kis szökőkút (még sajnos nem üzemelt)
Orkán erejű szélben a hegy orma
A sapka majdnem lerepült a szélben
Feltöltött kicsit mindkettőnket ez a nap, ami kell is, mert nyár végéig nem igen lesz alkalmunk ilyen hosszú kirándulásokra. Megint kezdődik a vetés-aratás, nekem meg a tanul-zh-zik körforgása, amely tevékenységeket megspékelnek egyéb mindennapi feladatok és kihívások. És végül is ez így van rendjén... :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése