2011. január 22., szombat

Ilyen egy igazi szórakozóhely!

Péntek este Herr Böttger volt olyan gáláns és kedves, hogy meghívott minket egy helyi diszkóba, ami egy étterem is. Sajnos a gyakorlatvezetőink, Frau Weßelmann és Frau Schmelzer nem tudtak csatlakozni, így hármasban mentünk. Az Alando diszkó étterem része Ess-Theater, ahol az étlap háromfelvonásosra van elkészítve - mint egy színházi darab. Mangólé is volt :). 

A helyszín, ahol ezt a csodás péntek estét töltöttük: http://www.alando-palais.de/. Igazán szép volt! Vacsora közben érdeklődtünk Osnabrück történelméről, hogy mennyire bombázták le, mik ezek a római korra emlékeztető maszkok az óvárosban, milyen múzeumokat érdemes megtekinteni. Meg az iskoláról persze. A nációk és a szülők viszonyulásáról az iskolához. Sok érdekességet megtudtunk. Az étteremben a felszerelt plazmákban akváriumi közvetítés fokozta a kellemes hangulatot. A chef is üdvözölt minket és érdeklődött, hogy ízlik-e az étel.



Pont itt ültünk















Ezt a desszertet ettem :)

Az igazán exkluzív helyhez egy különleges DJ is dukált. Egy idősebb, örült dolgokat csináló DJ volt a 3 lemezlovas közül a legismertebb, aki 5 millió megtekintéssel rendelkezik a youtube-n. Kicsit viccesek lehettünk (vagy szánalmasak?), ahogy hüledeztünk, mint valami vidékről jött csajok, akik még nem láttak ilyet. És tényleg nem. Egy uszodából kialakított, 2 emelet plusz pincés pro szórakozóhely. Nem tudunk most betelni vele. Mintha egy filmben lettünk volna.

Az "úszómedence"

Igazából itt ez egy kb. mindenki számára elérhető szórakozási lehetőség, nálunk pedig egy hasonló hely státuszszimbólumnak számít. Erősen gondolkozom, hogy Budapesten merre található hasonló szórakozóhely. Szerintem sehol sem. Bár a drogkartelek magasabb tisztségű tagjai talán tudnának tippeket adni :). De most komolyan, ha valaki tud egy helyet, ami a fővárosunkban hasonló (akárcsak megközelíti ezt), akkor szóljon, mert feladták a leckét :D, májusban ugyanis jön hozzánk Frank...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése