2011. január 17., hétfő

A Wohngemeinschaft (WG), avagy így élünk mi

Jó helyen lakunk. Óriási szerencsénk volt (vagy csak jó a kapcsolati tőkém? :D), mert ilyen helyre kerülhettünk. Kiváló fejek a lakótársak, jobbat nem is kívánhatnánk. A négyzetméter is bőven elég ennyi embernek - 3 hónapig egészen biztosan, de tovább is. 3 lakószoba van, plusz egy kisebb közösségi tér, egy szép és jól felszerelt konyha, közepes méretű fürdőszoba és egy mellékhelyiség. A konyhában van mosogatógép, így csak a nagyobb edényekkel kell kézi mosogatással bajlódni.
A tök jó konyha
A mi szobánkban én alszom alul. Kicsit zavar, hogy nincs ágyneműtartó, de vendég esetén is van elég szekrény elrejteni a takarót... :)
Az én vackom

Barbi pedig felettem egy nagyobb "trepnin" tölti az éjjeleit.

Barbi ágya
Az íróasztalunk

A nappaliban elég hely van ahhoz, hogy társasozzunk (pull billiárdszerű ujjfocit pl.) A közösségi helyiségben van egy szép nagy tévé és kanapé, no meg egy klassz üzenőfal.
Komfortos nappali
A nemzeti identitást kifejezi a folyosóban lévő német zászló is. Amúgy igen jó ötlet, hogy a cipőket a lépcsőházban tároljuk, kint az ajtó előtt. A takarításban sokat számít, hogy nem hordjuk be a koszt. Na igen, itt meg lehet tenni, hogy kint tároljunk, mert reggelre megmarad a drága csizma is... Egyébként 3 család lakik a házban összesen.
Az előtér, folyosó
És már egyszer feltettem a lakóházunk külterét, most egy kicsit távolabbi perspektívából is megmutatom.
A metál-királytemplom, ott megyek mellette :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése