2011. augusztus 27., szombat

Laciéknál Szentistvánkor

Közvetlenül a nyaralás utáni nap egy kerti sütögetésre voltunk hivatalosak egykori szomszédainkhoz. Laci nagyon szép kemencét épített, amelyben langalót és új, szentistváni kenyeret sütöttünk. Mellé néha iszogattunk és a gyerekekkel játszottunk. Egy nem egészen 2 és egy nem egészen 4 éves tündérke mellé Csobánék 4 éves és 6 hetes csemetéje is csatlakozott - nyilván az utóbbi leginkább a csecsemők kedvenc tevékenységének hódolt, azaz: aludt :). 

Odaérkeztünkkor Benedek éppen az új elektromos járgányában feszített büszkén és kishúgát szállította maga mellett. Nagyon édesek voltak! Aztán a tőlem kapott buborékfújóval voltak el vagy egy órát, majd csúszdáztak és futkároztak. Már vagy 6 hónapja nem láttam őket, ami ilyen kicsi korban jelentős idő - hatalmasat is változtak, nőttek. Meglepő volt, hogy Benedek baba emlékezett rám és Gáborra is.

Egy szép augusztus 20-i délután

Viki fagyizik (szomszéd Katával)

Vasgyúró :)

A zöld dió pálinka is szerepel a képen :)



















Vidám volt jó és intelligens emberek között tölteni a szombatot. Remélem, hogy lesz majd még hasonlóra idő, lehetőség. És persze a gyerekek! Ilyenkor realizálódik bennem is, hogy mennyire jó is, ha az ember már szülő lehet. Persze, volt hiszti, meg sírás is, de alapvetően fantasztikus gyerekek ők és alig várom, hogy nekem is lehessenek hasonlóak! De ez bizony még a távoli jövő zenéje :D!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése