2012. június 19., kedd

10. Múzeumok Éjszakája – nekem a 2.


Tavaly sajnos a Víz,- Zene,- Virág Fesztiválra esett a Múzeumok Éjszakája, így fájó szívvel, de ki kellett hagynom. De idén végre pótolhattam. A csajok sajnos nem tudtak jönni, így délután találkoztunk, megleptük Ildit, aki a pár nappal későbbi államvizsgára tanult és csevegtünk pár órát. Nagyon jó volt újra látni, hallani őket!

Az útitársam a nagy eseményen egyik legjobb barátom, Tomi volt. Először a Deák téri földalatti Vasúti Múzeumba mentünk, ahol nagyon meleg volt. De nem csak ez maradt meg, hanem az is, hogy régen sokkal designesebb volt a BKV / BKK. Nagyon hajószerű, esztétikus kivitelezésű villamosaink voltak valaha... A másik pedig a plakátok, ma lehet, hogy sokat közülük meggátolna a Médiahatóság (vagy akik felelősek a plakátok tartalmi engedélyezéséért). Elrettentés magas fokon, mégsem véresen, naturalisztikusan.
A kapaszkodó lemaradt - de azért köszi a képet
(megkértünk valakit a hatalmas tömegből)

Na igen...
Bizony, bizony, és milyen jól végezték, végzik a dolgukat
(ajánlom a képek Sz. Mónikának, aki értékeli szintén)
Majd a Fővárosi Nagycirkuszba mentünk, ahol egy brazil csapat artista showját tekintettük meg. Előttük a végzős artisták is bemutatkoztak. A vacak képek nem adják vissza, de mindegyik produkció fantasztikus volt!!! 
Végzősök


Utána jöttek a bohócok és ezért nagyon gyorsan elmenekültünk. Bár ezt korábban nem tudtuk, de a bohócutálatunkban is megegyezünk. Utáltam gyerekkoromban is, ha hülyének néztek vagy ha amúgy normális emberek hülyének tettették magukat… ez nem változott az évek múlásával.


Onnan a Műcsarnokba vezetett az utunk, ami nem volt olyan jó, de a napozószékeket értékeltem :).



 Jövőre is szeretnék részt venni, jó, hogy ilyen pezsgő a kultúra ezen az éjszakán. És persze sokaknak végre esélye van elérhető áron hozzájutni eme fontos szellemi táplálékhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése